Eén van onze specialisaties is het digitaal drukken en volledig afwerken van boeken, magazines, catalogi, eindwerken en cursussen in kleine oplages.

Onze digitale drukpers levert de beste kwaliteit op de markt en dit tegen zeer voordelige prijzen. Wij drukken zowel voor particuliere klanten, verenigingen, scholen als voor professionele eindklanten: tijdschriften, clubbladen, maandbladen, infobrochures, boeken, eindwerken, catalogi of cursussen.

Kleine oplages

Het voordeel van digitaal drukken is dat jouw boeken of magazines kunnen gedrukt worden wanneer jij ze nodig hebt. Ze worden steeds boek na boek gedrukt en afgewerkt. Supersnel, betaalbaar vanaf 10 ex en perfect afgewerkt.
Wij kunnen jouw boeken drukken in kleine oplages! Ze worden intern afgewerkt met metalen wire-o bindingen, met softcover of hardcover. Plastificatie van de kaft gebeurt ook intern.

Grotere oplages

Wij kunnen drukken en afwerken op formaten van A6 tot A3 en papier grammages van 90 gr. tot 300 gr. Boeken met een hardcover zijn mogelijk in 2 formaten, A5 en A4.

Wire-O Binding

Metalen spiraal-binding geeft boeken een degelijk en professioneel uitzicht. Ze zijn supersterk en handig voor cursussen, handleidingen of catalogi. Zeker voor boeken die frequent gebruikt worden is dit een robuuste oplossing.

Softcover Binding

De meest gebruikte afwerking voor boeken en catalogi is softcover binding, ook wel paperback genoemd. Het binnenwerk wordt in de rug verlijmd en voorzien van een al dan niet gelamineerde zachte cover van 250 of 300 gr.

Hardcover Binding

Vanaf 10 exemplaren kunnen we jouw boek ook in hardcover binden. Een harde kaft van 2 mm dikte wordt voorzien van een matte of glanzende laminaatfolie.

123 PRINTING

LODDERSTRAAT 4A - 2880 BORNEM
03 899 46 66 - INFO@123PRINTING.BE
Drukwerk van A tot .... meer dan Z