Bedrukte werkkleding

Werkkleding of bedrijfskleding bedrukken, zorgt er niet alleen voor dat jij of jouw team er netjes bijlopen, het zorgt ook voor een professionele uitstraling en herkenbaarheid van je bedrijf. Maar daarnaast kunt u het ook inzetten als reclamemiddel. Laat uw werkkleding bedrukken met uw logo en maak uw bedrijf en medewerkers extra zichtbaar.
Met uw bedrukte bedrijfskledij met logo weet iedereen direct wie goed werk levert. Als uw bedrukte werkkledij dan ook nog eens mooi oogt, dan staat uw bedrijf helemaal in de picture.

Bedrukte werkkleding is een absolute meerwaarde voor alle beroepsactiviteiten en dit zowel voor de kleinere zelfstandigen en kmo, maar ook voor de grotere bedrijven.

Wij drukken met de allernieuwste digitale druktechnieken, waardoor onze drukkwaliteit ongezien scherp en kleurvast is.  Daarnaast zijn onze digitale prints ook uiterst felxibel, wat zorgt voor een zeer aangenaam draagcomfort en wasbaarheid.
Met onze digitale druktechniek drukken wij in 1 kleur of volledig in kleur voor dezelfde prijs en reeds vanaf 1 exemplaar.

 

Teamwear - UNITE

Bent u op zoek naar een gemakkelijke manier om de productiviteit van uw team te verhogen en uw team te laten opvallen als een sterke eenheid?
Met onze teamwear-lijn UNITE voorzien wij uw volledige team van dezelfde, uniforme outfit. Teamwear zorgt naast verbondenheid op de werkvloer, ook voor een duidelijke bedrijfsidentiteit.
Ons teamwear UNITE assortiment is beschikbaar in verschillende kleurcombinaties waardoor je een perfecte uitrusting mogelijk is dat perfect past bij uw bedrijfskleuren.
De volledige UNITE werkkleding van werkbroek, t-shirt, poloshirt, sweater of vest kan perfect gecombineerd worden in dezelfde kleurenlijn.

Werkschoenen - veiligheidsschoenen

Een veiligheidsschoen is misschien wel het belangrijkste werktuig voor velen. Het bepaalt hoe je je dagelijks beweegt en beschermt voelt.
De tijd dat een werkschoen enkel zwaar en lomp was, is verleden tijd. Wij beschikken over zeer modieuze en kwaliteitsvolle werkschoenen. Zo hebben we flashy sneakers met een zeer hoge graad van basisbescherming.

Uiteraard hebben we schoenen voor elk type veiligheidsnorm en werkomstigheden.
Hoge en lage veiligheidsschoenen, heavy duty schoenen, hitte bestendige schoenen, waterafstotende schoenen, .....