Kleine en grote oplages

Met meer dan 17 jaar ervaring zijn wij dé specialist in het drukken van boeken. Naast het specialiseren van het drukken van boeken hebben wij ons tevens toegelegd in het drukken van boeken in kleine oplages. U kunt bij ons al vanaf 1 boek laten drukken.
U kan dus bij ons ook terecht voor printing on demand.
Daarnaast hebben wij ervoor gezorgd dat we de veredeling van de covers ook intern kunnen uitvoeren, waardoor we zeer snel en goedkoop boeken kunnen drukken en leveren.

Perfecte kwaliteit, snelheid, service en vlotte levering zijn onze troeven.
Aarzel niet om ons te contacteren om samen met u de mogelijkheden te bekijken.
 

Softcover

Bij softcover boek, ook wel paperback genoemd, wordt de omslag gemaakt van een zwaardere papiersoort dan de pagina's in het boek. De omslag kan gelamineerd worden met een matte of glanzende laminaat. Doorgaans worden er meer softcovers dan hardcovers gemaakt. Een softcover is lichter van gewicht en goedkoper.
 

Hardcover

Bij een gedrukt hardcover boek wordt de kaft gemaakt van een dikker materiaal. zo wordt er een kartonsoort van enkele milimeters gebruikt. Door het gebruikt van dit karton voelen hardcover boeken natuurlijk steviger aan dan softcover boeken, maar zijn doorgaans duurder.
 

123 PRINTING

LODDERSTRAAT 4A - 2880 BORNEM
03 899 46 66 - INFO@123PRINTING.BE

Drukkerij – Reclamebedrijf

All about printing