Geniet

Geniet is een zeer vaak gevraagde manier van afwerking voor brochures, magazines, cursussen of dergelijk drukwerk.
Geniete brochures of magazines kunt u laten afwerken met standaard nietjes of oognieten in de rug van het drukwerk.
 

Metalen wire-o binding

Metalen spiraal-binding geven een degelijk en professioneel uitzicht. Ze zijn supersterk en handig voor cursussen, prijslijsten, handleidingen of catalogi. Wire-o bindingen worden frequent gebruikt en een robuuste oplossing.
 

Verlijmd

Ook een veel gebruikte afwerking voor brochures, magazines, catalogi of cursussen is verlijming of softcover binding, ook wel paperback genoemd. Het binnenwerk wordt in de rug verlijmd en voorzien van een al dan niet gelamineerde zachte cover.
 

Personaliseren

Ga je voor een unieke uitstraling dan kun je ervoor kiezen om jouw magazines, catalogi, brochures of cursussen te personaliseren.
Zo kun je bijvoorbeeld de naam van elke ontvanger op het magazine of brochure laten drukken. Of een cursus bedrukken met de naam van de cursist. Wanneer je gebruik wenst te maken van een kortingscode dan kun je elke cursus, magazine of brochure ook voorzien van een unieke code. Zo maak je drukwerk écht persoonlijk!
 

Zoveel mogelijkheden

Naast magazines, brochures, catalogi, prijslijsten of cursussen zijn er nog zoveel drukwerken waarin wij gespecialiseerd zijn.
Denk dan maar aan personeelsbladen,clubbladen ,tijdschriften voor leden en jaarverslagen.
Ook voor gemeentebesturen drukken wij heel wat publicaties zoals informatiebrochures, nieuwsbrieven, infobladen, wegwijsbrochures, afvalkalenders, stratenplannen, gidsen, toeristische infobrochures, huwelijksboekjes of UiT-magazines.
Wij drukken op allerlei papiersoorten en hebben hebben heel wat mogelijkheden qua afwerking. Ook lamineren behoort tot de mogelijkheden en zorgt voor extra cachet.

Wil je meer informatie over al onze mogelijkheden of over iets anders? Neem dan gerust even contact met ons op, we helpen je graag verder!
 

123 PRINTING

LODDERSTRAAT 4A - 2880 BORNEM
03 899 46 66 - INFO@123PRINTING.BE

Drukkerij – Reclamebedrijf

All about printing