Productstickers & Promotiestickers

De meest gebruikte stickers zijn indoor papieren stickers of in/outdoor foliestickers. Deze zijn verkrijgbaar van 16 tot 295 mm.
Heb je echter iets nodig in een specifiek materiaal of met een speciale lijmlaag, dan is de kans groot dat we je kunnen helpen.
Zo hebben we ook stickers op kraft, parelmoer, zilverfolie, ...
Naast de algemene stickers hebben we ook
Extreem hechtende stickers (High Tack), Koude- en warmtebestendige stickers, Fluo stickers, Removable stickers en Contourgesneden stickers.
 

Nieuw & Speciaal

Nieuw in ons assortiment hebben we nu ook enkele speciale stickers, zoals
Gelstickers of Doming stickers
Deze stickers hebben indrukwekkend 3D-effect.
Stickers met veredeling (Foliedruk)
Deze stickers worden voorzien ven een digitale foliedruk zoals goudfolie, zilverfolie of koperfolie.
Veiligheidsstickers
Deze stickers worden voorzien van een zilveren gemetaliseerde folie dewelke bij verwijdering een schaakpatroon achterlaat.
Veganistische stickers
Zeer unieke stickers waarbij de lijmlaag geen enkel dierlijk bestanddeel bevat.
 

Stickers op rol

Handig om te kleven, deze uitgestanste stickers op rol. Alle formaten en vormen zijn mogelijk tussen 16 en 295 mm. Ideaal voor producten, verpakkingen, flesjes, cosmeticaproducten,... We hebben hier een heel uitgebreid gamma van stickermateriaal, waaronder enkel heel milieubewuste: Zilver folie, Witte folie, Witte folie high tack, Transparante folie, Fluo geel-groen-rood, Papier budget 70µ, Papier 80µ, Structuur papier creme, Papier zilver, Papier van rietsuikervezels, Papier natuur creme, Recycled papier wit, Structuur papier parelmoer, Papier van grasvezels en Kalkpapier wit.
 

Outdoor stickers & XXL Stickers

Naast de standaard zelfklevende vinylfolies, hebben we nog enkele speciale folies.
Vloerstickers

Een vloersticker met antisliplaag zorgt voor de perfecte eyecatcher of als bewegwijzering. Daarnaast worden vloerstickers ook vaak gebruikt om mensen te waarschuwen of als antislip op een trap of tafel.
Asfaltstickers
Een Asfaltsticker is ideaal om te gebruiken op vlakke ondergronden, zoals asfalt, beton of straatstenen. Bijvoorbeeld in winkelstraten of op festivals.
DOT folie - bubbelvrij kleven
DOT-folie heeft een speciale lijmlaag met noppenstructuur, ofwel ‘dotjes’. Hierdoor ontstaan er kleine luchtkanaaltjes in de lijm en is de folie zeer eenvoudig en bubbelvrij aan te brengen.
 

123 PRINTING

LODDERSTRAAT 4A - 2880 BORNEM
03 899 46 66 - INFO@123PRINTING.BE

Drukkerij – Reclamebedrijf

All about printing