Goud folie

Zilver folie

Brons folie

Rosé goud folie

Metallic folie

Glanzende laminaat

Matte laminaat

Soft-touch laminaat

Voor het eerst kan drukwerk betaalbaar worden veredeld, ook in kleine oplages.
Wij maken uw drukwerk specialer, unieker en vooral opvallender!

Rosé Goud Folie

Rosé goud, de nieuwe kleur die in de mode is. Van smartphones tot kleding, rosé is hip! 
Deze fantastische trend begon in Rusland in de 19e eeuw toen de juwelier Carl Fabergé een legering maakte van goud en koper om in zijn iconische Fabergé-eieren te gebruiken. Door de jaren heen is deze blozende kleur gebruikt in sieraden en horloges en het einde is nog lang niet in zicht. Rosé goud heeft zo‘n aantrekkingskracht vanwege de warmte, jeugdigheid en compassie. In de lente van 2017 gebruiken ontwerpers rosé goud om de kleding en sieraden klaar te maken voor de catwalk.

Het alternatief voor goud en zilver.
Als je op zoek bent naar een fris alternatief voor de traditionele goud en zilver tinten, is rosé goud de oplossing. Rosé goud is prachtig te combineren met zwart en wit, evenals met groene tinten. Rosé goud begint zelfs een nieuwe trend in haarkleur te worden. Niet voldoende overtuigd? Kijk eens naar je telefoon. Zowel Apple als Samsung maken al een aantal jaar rosé gouden telefoons en dat zullen ze nog wel een tijd blijven doen.

Vandaar dat we niet kunnen achterblijven met deze trend. Ontdek het bij ons en laat ons van jouw drukwerk een blijvende indruk maken.  Zowel voor uw professionele kaartjes of uitnodigingen, als voor alle gelegenheidsdrukwerk.

123 PRINTING

ROBERT VERBELENSTRAAT 8 - 2870 PUURS
(Tijdelijk adres - POP-UP SHOP)
03 899 46 66 - INFO@123PRINTING.BE

Drukkerij – Reclamebedrijf

All about printing