De sterkte van ons concept

We werken met enkele standaard dozen, waarbij we de insert kunnen aanpassen naar de inhoud. Deze geschenkdozen worden aan de hand van een sleeve gepersonaliseerd volgens uw wensen. Onze kadodozen zijn luxe geschenkdozen, vervaardigd uit hoogwaardig materiaal.  Enkele standaard dozen zijn geschikt als verpakking voor flessen, maar daarnaast hebben we nog heel wat meer mogelijkheden. 
 

Elke doos is personaliseerbaar

De visual van elke geschenkdoos wordt op maat ontworpen volgens uw wensen. Maar om het geheel nog unieker te maken kan elke kadodoos ook individueel gepersonaliseerd worden op naam. Succes verzekerd!
 

Zeer kleine en grote oplagen

De grootste troef van MijnKadoDoos is dat alles perfect kan gemaakt worden in zeer kleine, maar ook in zeer grote oplagen.
Dat maakt ons product aantrekkelijk voor iedereen. Zowel voor verenigingen, vrienden, kleinere KMO's, alsook voor zeer grote bedrijven.
Een geschenkdoos kan ook al gemaakt worden in slechts één exemplaar.
 

Voor elk budget een geschenk

Bij ons zal je steeds een betaalbare geschenkverpakking vinden. We hebben allerhande verpakkingen van verschillende formaten. Alle dozen zijn gemaakt om te voorzien van je eigen huisstijl of ontwerp.
 

Originele toepassingen

De mogelijkheden en de toepassingen van onze geschenkdozen zijn eindeloos. Dit kan gaan van relatiegeschenk, goodiebag, uitnodigingsdoos, postcard box, toerist box, collector's item, immo box, CarKeyBox, bierdoos, wijndoos tot de allermooiste herinnering aan een evenement of feest.
Heb je een idee of ben je op zoek naar een origineel en uniek geschenk, aarzel niet om ons te contacteren.
 

123 PRINTING

LODDERSTRAAT 4A - 2880 BORNEM
03 899 46 66 - INFO@123PRINTING.BE

Drukkerij – Reclamebedrijf

All about printing