WANDDECORATIE

textielframes - deco wall

TEXTIELFRAMES

led frames - deco wall

LED FRAMES

akoestische panelen - deco wall

AKOESTISCHE PANELEN

bedrukt behang - deco wall

BEHANG

Akoestisch behang - deco wall

AKOESTISCH BEHANG

scheidingswanden - deco wall

SCHEIDINGSWANDEN

Op zoek naar WANDDECORATIE in uw eigen huisstijl voor jouw bedrijf of winkel? Wij leveren sfeervolle muurdecoraties en interieuroplossingen. Onze wanddecoraties lenen zich voor tal van commerciële toepassingen.

Wanddecoratie in uw bedrijf of winkel is een mooie manier om uw zaak op een snelle en eenvoudige manier de gewenste uitstraling te geven.
Wanddecoratie is verkrijgbaar in verschillende materialen en vormen, van TEXTIELFRAMES, LED FRAMES, BEDRUKTE PANELEN of BEHANG tot VRIJSTAANDE FRAMES of SCHEIDINGSWANDEN. Deze textielframes kunnen zowel VERLICHT - LED FRAMES als ONVERLICHT geleverd worden.
Daarnaast hebben we ook de beste oplossingen om uw ruimte een optimale akoestiek te bezorgen met zowel AKOESTISCHE PANELEN als BEHANG.

123 Printing is het adres voor het printen en bedrukken van uw wanddecoratie. Wenst u gebruik te maken van onze eigen PLAATSINGSDIENST dan kan dit zeker. Onze jarenlange ervaring in decoratieve panelen en commerciële wanddecoratie zorgt steeds voor een ongezien resultaat.

 

Wenst u meer info, aarzel niet om ons een seintje te geven of
bezoek onze shop vrijblijvend.

123 PRINTING - Lodderstraat 4A - 2880 Bornem
T. 03 899 46 66 - E. info@123printing.be
CONTACTFORMULIER

CATALOGUS

Catalogus deco wall wanddecoratie textielframes panelen behang wanden

DECO WALL wanddecoratie textielframes behang panelen wanden