XXL POSTERS

Affiches of posters kunnen zowel voor binnen- als buitengebruik geprint worden en dit van affichekwaliteit tot heuse fotokwaliteit.
Vanaf 1 exemplaar kunnen wij affiches maken van A2 formaat tot enkele vierkante meter. De maximum breedte is 150 cm. Wij printen op grote rollen, waardoor eender welke afmeting mogelijk is. Wij zijn niet beperkt tot vaste A-formaten.

SPANDOEKEN

Wij zorgen ervoor dat je gezien wordt! Op de beurs, langs de weg, in jouw bedrijf, ....

Spandoeken en banners kunnen op drie verschillende materialen gedrukt worden.

Frontlit of volle bache wordt meestal gebruikt voor indoor reclame of als spandoeken die niet veel wind kunnen vangen.

Mesh wordt gebruikt in vrijstaande frames of als spandoeken die veel wind moeten kunnen weerstaan.

Blockout is een banner dewelke langs beide zijden wordt bedrukt.

Bij afmetingen van meer dan 5 meter worden de baches aan

HAAKSE GEVELBANNERS

Dit zijn dwarse banners die tussen 2 aluminium buizen worden gespannen. De breedte van het blockout doek is 60 of 80 cm. De buizen zijn vervaardigd uit roestvrij staal (RVS).

Onze eigen plaatsingsdienst zorgt voor de volledige plaatsing en de banners kunnen later ook heel eenvoudig gewisseld worden.

FRAMES

Onze plaatsingsdienst zorgt voor de montage van de banners of spandoeken. Eén van de meest gebruikte en eenvoudigste systemen zijn aluminium frames, waarbij de banners bevestigd worden met spanrekkers.
Wij leveren en plaatsen alles op maat zodat jouw reclame steeds optimaal zichtbaar is.

WERFDOEKEN / NADARHEK DOEKEN

Voor Heras werfhekken hebben we speciale standaard formaten van doeken, meestal gemaakt in mesh (winddoorlatend). Alles wordt standaard omgezoomd en voorzien van ringen.
Deze doeken worden zeer voordelig gemaakt volgens de standaardafmetingen.

POP-UP WANDEN

Dit is een eenvoudig op te zetten systeem om uw bedrijf of product te presenteren op uw beursstand of evenement.
Het bestaat uit een stabiel harmonica frame met een los doek, afgewerkt met klittenband voor een snelle bevestiging. Het doek is zeer eenvoudig verwisselbaar en wordt geleverd in een draagtas.
Er bestaat een rechte wand en een gebogen wand.

CANVASDOEKEN

Wij maken van jouw favoriete foto een gepersonaliseerd kunstwerk!
Wij drukken jouw foto of wat je maar wenst op een canvasdoek. Deze wordt op een houten frame van 2 of 4 cm dikte gespannen.

Naast onze standaard frames hebben we ook een canvaspaneel van 3 cm dikte (enkel in bepaalde formaten).
Het canvasdoek wordt hier niet meer opgespannen, maar op een voorgefreesd paneel gekleefd. De voordelen hiervan zijn dat het doek steeds onder spanning blijft en het omgeplooide canvas totaal niet meer zichtbaar is. De hoeken zijn perfect afgewerkt.

ROLL-UP BANNERS

De snelste, handigste en goedkoopste manier om uw product te presenteren op een evenement in uw zaak, op een evenement of beurs, is met een roll-up banner. Alles wordt gemonteerd geleverd in een cassette en een draagtas.

Onze banners zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen en afmetingen. (60, 80, 85, 100 en zelfs 200 cm breed). De Mega Roll-up heeft een afmeting van 200x200 cm of 200x300 cm (BxH).

Wij gebruiken steeds de beste light block banner en niet de goedkope frontlit banners. De fontlit banners kunnen krom trekken aan de zijkanten. Enkel bij de Mega banner wordt dit wel gebruikt.

De standaard uitvoeringen in 85 en 100 cm kunnen zelfs binnen de 24 uur klaar zijn.

BEACHVLAGGEN

Onze beachvlaggen zijn in 2 uitvoeringen verkrijgbaar. In DRUPPELVORM of RECHTE VORM. Onze vlaggenstof is een 115 grams zware glanspolyester met een satijnen glansgraad.

Er zijn verschillende formaten van 200 tot 430 cm. Bepaalde formaten kunnen zelfs binnen 2 dagen geleverd worden.
De versteviging van de sleuf voorkomt doorscheuren.
Onze metalen voeten zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben een spindel zodat de vlag perfect past en meedraait met de wind.

LICHTRECLAME

Dit zijn volledig op maat en naar jouw wensen gemaakte lichtbakken.
Lichtkasten tot enkele tientallen vierkante meters vormen geen enkel probleem.

Hier maken we gebruik van onze speciaal voor lichtbakken gefabriceerde backlit polyester doeken. Deze geven een perfecte uitlichting met de led verlichting en dit voor elke mogelijke afmeting.

VLAGGEN

Onze vlaggenstof is een 115 grams zware glanspolyester met een satijnen glansgraad. Ze is speciaal ontwikkeld om vlaggen digitaal te vervaardigen en heeft een doordruk van ongeveer 90%.

We beschikken ook over een nieuwe stof: Longlife. Deze heeft meerdere grote gaatjes, zodat de wind er beter door kan en de stof minder wordt belast.
Voor de creatieve geesten kan een vlag ook als promotiekleed gebruikt worden...

PANELEN EN BORDEN

Infoborden, reclameborden of fotopanelen worden als interieurdecoratie, tentoonstellingspanelen, als volledige gevelbekleding of als toeristische panelen gebruikt. Zij worden in verschillende materialen gemaakt en geplaatst.

FOREX: een pvc schuimplaat. Zeer licht en toch stevig, van 2 tot 10 mm.

DIBOND: wit aluminium sandwichpaneel met een zwarte composiet kern, beschikkbaar in 2, 3 en 4 mm. Dibond is vormvast, UV- en vochtbestendig, geschikt voor lange termijn. Het is de ideale plaat voor vlakke toepassingen.

POLYPROPYLEEN: een kanaalplaat of duoprop die zeer licht en gemakkelijk te versnijden is. Het is zeer budgetvriendelijk en wordt vaak gebruikt op werven.

RE-BOARD: milieuvriendelijk honingraat karton met een laag soortelijk gewicht en een hoge slagkracht. Door zijn glad oppervlak biedt Re-board een goede thermische en akoestische isolatie.

HPL (high pressure laminate): een zeer stijf paneel voor veelvuldig gebruik met een extreme slagkracht. Dit zachte witte plaatmateriaal is zéér zwaar en heeft een lage uitzettingscoëfficient. Deze composiet platen zijn bij uitstek geschikt voor belastende omgevingen zoals stadion omboordingen.

PLEXI: robuuste en duurzame panelen voor transparante of opale toepassingen. De plaat is stootvast, sterk en bruikbaar voor lange periode.

Alle materialen kunnen ook CONTOUR GEFREESD worden.

ZELFKLEVENDE VINYL

De toepassingen zijn hierbij zeer uiteenlopend. Korte of lange termijn reclameboodschappen op vitrines, muren, vloeren, ....

Wij hebben zelfklevende vinyls in monomeer en polymeer, afhankelijk van de termijn van gebruik en met verschillende kleefkracht.

Daarnaast hebben we ook statisch klevende folies die makkelijk herbruikbaar zijn. De vinyl kan heel eenvoudig door jou zelf geplaatst worden, zonder blaasjes na te laten. Een ideale manier om jouw product tijdelijk extra in de aandacht te brengen.

Voor korte termijnboodschappen kunnen deze ook op de vloer geplaatst worden. De toplaag wordt voorzien van een antisliplaag.

IMMO BORDEN

Immoborden zijn onmisbaar bij de verkoop van een pand.
Standaard zijn onze V-borden met 3 vouwlijnen en een bevestigingstape. Ze zijn vervaardigd uit golfpropyleen (ook polyprop of kanaalplaat genoemd) en voorzien van een hoge print resolutie.
De borden kunnen eveneens voorzien worden van een contourlijn. Ze hebben een licht gestructureerd oppervlak en scharnieren eindeloos zonder te scheuren, maar zijn niet slagvast.

Ben je op zoek naar immoborden? Vraag dan zeker naar onze prijzen, want wij koppelen supersnelle leveringen aan zeer competitieve prijzen.

123 PRINTING

LODDERSTRAAT 4A - 2880 BORNEM
03 899 46 66 - INFO@123PRINTING.BE
Drukwerk van A tot .... meer dan Z