Bedrukte akoestische wandpanelen of scheidingspanelen

ACOUSTIC PRO PANEL

AcousticPro panelen zijn bedrukte akoestische panelen dewelke je aan de muur kunt hangen of als scheidingswand kunt plaatsen om ervoor te zorgen dat de akoestiek in een bepaalde ruimte verbetert.

AcousticPro panelen zorgen er dus voor dat de nagalmtijd in een ruimte verkleind wordt. De geluidsgolven worden door de akoestische panelen geremd en daarbij geabsorbeerd. Naast deze functionele meerwaarde zorgen onze AcousticPro panelen ook voor een decoratieve meerwaarde.
Deze panelen worden namelijk fullcolor bedrukt volgens jouw wensen.

Dankzij deze panelen beschikt u voortaan over een eenvoudige manier om uw ruimtes voortaan mooi in te richten en tegelijkertijd uw ruimtes aangenamer en stiller te maken.

 
Bedrukte geluidsabsorberende wandpanelen of scheidingspanelen
 
Uit welk materiaal bestaan de AcousticPro panelen?

De AcousticPro basic en de AcousticPro prmium bestaan uit een uniek aluminium frame dat gevuld is met akoestisch materiaal en afgewerkt met een bedrukte printlaag. Het akoestische materiaal is gemaakt van gerecycleerde jeansbroeken en geluidsdoorlatend printmateriaal. De panelen zijn aan de achterkant voorzien van geperforeerd hardboard, wat ook bijdraagt aan de goede akoestische waarde.

Hoe zijn de akoestische panelen verkrijgbaar?
De afmetingen van de panelen zijn minimaal 20 x 20 cm en maximaal 230 x 160 cm.
De panelen zijn verkrijgbaar om te bevestigen aan de muur, als scheidingswand of als desk divider, waarbij een ruimte of bureau verdeeld wordt in geluidsdempende afgescheiden delen.
Akoestische bedrukte panelen

Bedrukte room of desk divider
Gerecycleerde jeansbroeken als akoestisch materiaal

123 PRINTING

LODDERSTRAAT 4A - 2880 BORNEM
03 899 46 66 - INFO@123PRINTING.BE

Drukkerij – Reclamebedrijf

All about printing